Ingrid en Kris waren op het 12de Footwear Biomechanics Symposium (FBS) 2015 in Liverpool. Ze gaven er een lezing met als titel “Prediction of clinical foot characteristics using quantitative features from different measurement setups” en stelden er een poster voor over “Relation between experts’ foot labels and quantitative foot measurements”.
0 Comments
Tops Foods ontwikkelde met Lab4Food en Mobilab in de zorgproeftuinen LiCaLab een uitgebalanceerd vloeibaar ontbijt, TopShake. Mensen met dementie en slikproblemen lopen vaak het gevaar ondervoed te raken, doordat ze moeilijkheden hebben met het eten van vaste voeding. In de shake zitten alle nodige voedingsstoffen en doordat deze gestandardiseerd is, weet men perfect hoeveel kilocalorieën iemand inneemt bij het eten van het ontbijt.
De shake werd donderdag 9 juli officieel gelanceerd. Tops Foods wil nu in Vlaanderen 2000 vaste gebruikers vinden om nadien uit te breiden naar België en later mogelijk de rest van Europa. In de pers en online verschenen hierrond de volgende artikels: N nieuws Zorgproeftuinen Het Laatste Nieuws KU Leuven Made in Kempen Nieuwsitem op RTV |
Archief
July 2018
|