Luiza Muraru

Luiza Muraru

Doctor ingenieur

Luiza Muraru heeft als onderzoeker van Mobilab & Care deelgenomen aan verschillende nationale en Europese projecten, gericht op fundamenteel of toegepast onderzoek, met betrekking tot orthopedische technologie, revalidatietechniek, additieve vervaardiging voor steunzolen en prothesen.

Momenteel maakt Luiza deel uit van het internationale team van het MOTION-project dat zich richt op het ontwikkelen, valideren en implementeren van revalidatietechnologie voor kinderen met neurologische aandoeningen. Luiza coördineert de activiteiten van het team van Mobilab & Care en de activiteiten van de andere partners die betrokken zijn bij de laboratoriumevaluatie van de revalidatietechnologie die binnen het project ontwikkeld wordt.

Voor haar doctoraatsopdracht (KU Leuven, Afdeling Biomechanica) heeft Luiza onderzoek verricht naar de biomechanische aspecten van bone-oral implants interface als onderdeel van de grondslagen voor een snelle integratie van orale implantaten. Luiza heeft een masterdiploma in biomedische engineering met specialisatie in biomaterialen (Gh. Asachi Technical University en Gr. T. Popa University of Medicine and Pharmacy, Iasi, Roemenië).

De mens achter de onderzoeker

Luiza is moeder van drie jongens en vrouw van één man. 😉 Ze leest graag, houdt van spelen, praten en leren met of van haar kinderen en brengt graag tijd door met vrienden. Ze houdt ervan om de natuur te ontdekken en om te koken.

Luiza in enkele woorden

  • Nieuwsgierig naar mensen
  • Enthousiast en rigoureus over werk
  • Getriggerd door prestatie
  • Toegewijd aan haar familie
  • Gepassioneerd door de natuur

Contact